Gluténmentes hírek a POLCZ háza tájáról

Itt a blogon még nem számoltunk be róla, de ha olvastátok hírleveleinket sejthetitek, milyen izgalmas dolgok történtek velünk az elmúlt hetekben. Régi vágyunk teljesült azzal, hogy bejelenthetjük nektek, webshopunkban adalékanyag-, tartósítószer-, tej-, tojás- és hozzáadott cukortól mentes készételeink immár a gluténmentes jelzőt is kiérdemelték, vagyis több mint 1000 m² -es hatvani üzemünkben keresztszennyeződés nélkül garantáljuk a gluténmentességet! A rengeteg várakozás után tehát büszkén mondhatjuk: végre megérkeztek a gluténmentes POLCZ finomságok!

Gluténmentes változások a webshopban

Izgatottságunkban úgysem tudnánk nyugton maradni, így engedjétek meg, hogy gondolatban virtuális sétára invitáljunk benneteket! Miközben megosztjuk veletek örömünket, elárulunk néhány fontos tudnivalót/érdekességet a vadonatúj üzemről és a gyártásról.

Kezdjük az eligazítást az általatok is könnyen elérhető webshopban, ahol minden finomságunkat teljesen gluténmentesre cseréltünk. . Mivel ez nem ment csak úgy pikkpakk, természetesen hátramaradt még néhány apró változtatás! Lecsós csemegénket például ideiglenesen kivezetjük a kínálatból, Káposztás kedvencetek pedig átment némi gluténmentes transzformáción és barna rizses köntösben tért vissza a kínálatba.

Gluténmentes Káposztás pulyka barna rizzsel, csapjatok le rá!

Akcióval ünneplünk

Ha már ennyire belelendültünk, ahány platformon csak lehetőségünk nyílik rá, szeretnénk ráirányítani a reflektorfényt gluténmentes ikonnal felruházott termékeinkre! ✨ Eddig csupán ez az allergén tartott vissza attól, hogy betárazzatok a legfinomabb POLCZ ételekből? Akkor ideje feltölteni az otthoni készleteket! A hónap termékei – Kennivaló Vegán Pecsenye krém és Lencsefőzelék füstölt tarjával – most 1.099 Ft-ért landolhatnak virtuális kosaratokban! Kóstoljatok bele az új üzemből frissen kikerülő adalékanyag-mentes szállítmányba, ami pont olyan odafigyeléssel és minőségben készül, ahogy azt már megszokhattátok!

A gluténmentes üzemből jelentjük!

Ha már a Káposztás étel kapcsán szó esett a gluténmentes barna rizsről, úgy illik, ha a többi, általunk használt hozzávalóról sem feledkezünk meg. ☝️ A csicseriborsótól kezdve a rizsféléken át a kérdésekben visszatérő sörélesztőpehelyig és szójaszószig minden hozzávalónk gluténmentes.

A legapróbb összetevők miatt sem kell aggódnotok, amikor jóízűen belekanalaztok egy kiadós POLCZ ebédbe, ugyanis glutén keresztszennyeződés esetünkben szóba sem jöhet!

És most jöjjön a legjobb rész, amelyre oly régóta vártunk! Szóljon a dobpergés, gördüljön a vörös szőnyeg! Sétáljatok be gondolatban vadiúj, több mint 1000 m² -es hatvani üzemünkbe, ahol adalékanyag-, tartósítószer-, tej-, tojás-, glutén – és hozzáadott cukortól mentes, mennyei készételeink születnek!
Ahogy a képeken is láthatjátok, a gyártósor és a gépek 100%-ban újak, többségük kifejezetten számunkra készült, tehát maximálisan egyedi gyártási igényeinket követik!

gluténmentes POLCZ üzem
Glutén-, tejtermék-, tojás-, adalékanyag és hozzáadott cukortól mentes finomságokkal töltjük meg az üvegeket! 😉

A vadonatúj, modern berendezéseket a POLCZ konzervek gyártására, a folyamatban résztvevők kényelmes munkakörülményeinek megteremtésére tervezték. ✍️ Jól tudjuk, milyen régóta vártátok ti is, hogy ez a lehetőség megvalósuljon, de mint a képek is jól mutatják, az elmúlt két év töretlen munkája meghozta gyümölcsét!

gluténmentes POLCZ üzem
Szorgoskodnak a kezek a gluténmentes POLCZ üzemben!

Törekvéseinket nemrég sikeres hatósági ellenőrzéssel és egy Nemzetközi Élelmiszer Szabvánnyal (IFS) is megkoronáztuk, amely szigorú, egységes értékelési rendszert alkalmaz az élelmiszergyártókra nézve. ‍ Ez a ti szempontotokból magasszintű minőséget és biztonságot jelent, na meg persze megbízható mentes finomságokat! ✅

gluténmentes POLCZ üzem
Minden az előírásoknak megfelelően zajlik, hogy biztonsággal kanalazhassatok bele minőségi készételeinkbe!

A jövőben is jó hírek!

A saját üzem megszületése természetesen sok-sok pozitív újdonságot hozott az életünkbe, így például csupa jó fej kollégával gazdagodtunk, akikkel csak még közelebb kerültünk idénre tervezett számtalan fantasztikus tervünkhöz! És amikor azt mondjuk, hogy számtalan, valóban rengeteg újdonságra gondolunk! Talán nem árulunk el nagy titkot, de idén is készülünk nektek izgalmas új ízekkel, az egész napi menüt lefedő, változatos, sós és édes POLCZ finomságokkal!

Köszönjük, hogy velünk tartottatok ezen a virtuális üzemtúrán! Nem csoda, ha időközben máris megéheztetek!
Ha eddig csupán a glutén tartott vissza benneteket attól, hogy betárazzatok az ínycsiklandó POLCZ ételekből, akkor eljött az ideje megtölteni a kamra polcait!

gluténmentes POLCZ üzem
Csak rátok várnak ezek a gluténmentes finomságok!

Webshopunkból garantáltan gluténmentesen vásárolhattok, viszonteladó partnereinknél pedig keressétek a gluténmentes ikont a csomagoláson! ☝️Ne feledjétek, a hónap kedvezményes termékei csak arra várnak, hogy végre kipróbálhassátok őket! ✨A Kennivaló Vegán Pecsenye krémre és a Füstölt tarjás lencsefőzelékre még lecsaphattok mindössze 1.099 Ft-ért !

15 féle POLCZ étel online vásárlása

Olvasd el, mit írtak rólunk!

Gyakran ismételt kérdések a POLCZ ételekről

Hol tudom beszerezni a POLCZ ételeket?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük