Barion Pixel

A MEGMENTŐD

A ROHANÓS HÉTKÖZNAPOKON

MÁR TÖBB MINT 3 MILLIÓ MEGMENTETT PILLANAT.

A KÖVETKEZŐ LEGYEN A TIED

EZT MONDJÁK A POLCZ-RÓL

A PROBLÉMA MENTES EBÉD

A LUSTA VACSORA

MAGA A MEGVÁLTÁS

FINOM, FINOM, FINOM!

TUDJUK MENNYI KIHÍVÁSSAL KELL MEGKÜZDENED AZ ÉTKEZÉSEKKEL KAPCSOLATBAN

MINDEN. EGYES. NAP.

#1. Hosszú főzési idő
#2. Unalmas, ízetlen bolti ételek
#3. Drága ételfutárok
#4. A frusztráló „Mit egyek ma?” kérdés
#5. Bűntudat az egészségtelen étkezés miatt
#6. Nincs időd főzni
#7. Stresszes vacsorakészítés
#8. Korlátozott étkezési lehetőségek
#9. Bosszúság a rendetlen konyha miatt

+1. Na meg a Sárkány effektus:
amikor az éhségtől előtör belőled a fenevad

MIT NYÚJT NEKED A POLCZ?

Mi nem csupán egy egyszerű ételkészítő cég vagyunk. Olyan ételeket kínálunk, amelyek nemcsak finomak és táplálóak, de számos értéket is képviselnek. Íme néhány kiemelkedő érték, amit a Polcz ételekkel kaphatsz:

EGÉSZSÉGTUDATOSSÁG

A Polcz ételek gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, adalékanyagok és tartósítószerek nélkül. Elérhetőek vegán opciók is, míg mindegyikük tejtermék-, glutén- és hozzáadott cukortól is mentes, így mindenki megtalálhatja a számára ideális ételt.

KÉNYELEM

Praktikus kiszerelésben kaphatóak, így pillanatok alatt elkészíthetők a mikrohullámú sütőben vagy a tűzhelyen. Nem kell bevásárolnod, hosszasan főznöd, mosogatnod, és időt takaríthatsz meg a mindennapokban, amit magadra tudsz fordítani. Mit szeretnél inkább főzni vagy olvasni egy jót?

FENNTARTHATÓSÁG

Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Minimalizáljuk a csomagolási hulladékot, ezért használunk újrahasznosítható és szelektíven gyűjthető csomagolóanyagokat és környezetbarát szállítási módokat alkalmazunk.

FINOM, FINOM, FINOM

Fenséges ízek, változatos alapanyagok, kényelmes elkészítés. Válaszd a Polczot, és kóstold meg a különbséget! 
Nem csak mi állítjuk, hogy finom, hanem a rengeteg pozitív vásárlói visszajelzés is ezt mutatja! 

EZÉRT SZÜLETTEK MEG A POLCZ ÉTELEK

Tudjuk, milyen nehéz a rohanós hétköznapokon ételt tenni az asztalra.

Velünk is gyakran előfordult, hogy későn értünk haza a munkából, fáradtan és éhesen, de nem volt már sem időnk sem energiánk főzni.
De azokat a napokat sem tudod főzéssel indítani, mikor már annak örülsz, ha odaérsz az összes meetingre.

Ezért hoztuk létre a Polczot. Olyan ételeket akartunk kínálni, amelyek finomak, táplálóak és kényelmes őket elkészíteni. Olyan ételeket, amelyekkel időt takaríthatunk meg, és mégis finom, házias ételt fogyaszthatunk mi és a családunk.

ÍGY MENTIK MEG A NAPODAT

1.
TALÁLD MEG A KEDVENCEIDET

18 féle Polcz íz között válogathatsz.

2.
RENDELD MEG ONLINE

és házhoz szállítjuk a csomagodat.

3.
ÉLVEZD A FINOM ÍZEKET!

Melegítsd meg, nincs szükség hosszas főzésre

4.
ISMÉTELD MEG!

Miután megtapasztaltad a Polcz ételek előnyeit, újra és újra rendelni fogod őket.

A POLCZ MEGOLDÁS A ROHANÓS
HÉTKÖZNAPOK ÉTELKÉSZÍTÉSI GONDJAIRA

Biztosan ismerős neked is az érzés, amikor fáradtan hazatérve a munkából arra gondolsz, hogy „Még főzni is kell?”. A bevásárlás, a hosszas konyhai teendő, a mosatlan edények hegyei – ezek mind elvehetik a kedved a főzéstől, és frusztrálttá tehetnek. De mi van, ha van egy egyszerűbb megoldás?

A Polcz ételekkel búcsút mondhatsz a rohanós hétköznapok ételkészítési gondjainak! Széles választékban kínálunk ínycsiklandó, házias ételeket, amelyeket gondosan válogatott alapanyagokból készítünk. A Polcz ételek nem csupán finomak és táplálóak, de rengeteg előnnyel is járnak:

Megszabadulhatsz a hosszas főzéstől: a Polcz ételek pillanatok alatt elkészíthetőek a mikrohullámú sütőben vagy a tűzhelyen. Nem kell hosszasan főznöd, mosogatnod, így rengeteg időt takaríthatsz meg a mindennapokban.

Mindig kéznél lesznek: a Polcz ételekkel nem kell aggódnod a bevásárlás miatt. Kényelmesen megrendelheted őket online és házhoz szállítjuk. Utána csak elő kell kapnod őket a polcról.

Mondj búcsút a mosogatásnak: a Polcz ételek praktikus kiszerelésben kaphatóak, így nem kell aggódnod a mosogatás miatt. Ha közvetlenül az üvegből eszed, a kanalad lesz csak koszos.

Élvezd a finom ízeket: a Polcz ételeket gyakorlott csapat készíti, akik a legfinomabb ízeket varázsolják a tányérodra.
Figyelsz az egészségedre? Ez is megoldva: az ételek készítése során nem használunk adalékanyagokat és tartósítószereket. Széles választékban elérhetőek vegetáriánus, vegán opciók is.

Ételérzékenység vagy allergia? Nem probléma: mindegyik Polcz étel laktózmentes (tejmentes), tojásmentes, hozzáadott cukormentes és gluténmentes is, így még az érzékenységgel küzdők is megtalálhatják a számukra ideális ételt.

Fenntarthatóság: a Polcz elkötelezett a fenntarthatóság iránt. Minimalizáljuk a csomagolási hulladékot, és környezetbarát szállítási módokat alkalmazunk. Üzemünk villamos energiáját napelemek termelik. Nálunk szinte nincs élelmiszerhulladék sem, mivel pontosan megtervezett recpetekkel dolgozunk.

Válaszd a Polczot, és élvezd a rohanós hétköznapok kényelmét és a finom ízeket!

POLCZ, ÉTEL, KÉNYELEM, FINOM, EGÉSZSÉGES, GYORS, EGYSZERŰ, ROHANÓS HÉTKÖZNAPOK, BEVÁSÁRLÁS, FŐZÉS, MOSOGATÁS, VEGETÁRIÁNUS, VEGÁN, TEJTERMÉKMENTES, GLUTÉNMENTES, FENNTARTHATÓSÁG, KÖRNYEZETVÉDELEM.

Nincs kockázat a POLCZ ételekkel.
100%-os elégedettségi garancia!

Még a Michelin-csillagos éttermekben is előfordulhat, hogy nem ízlik mindenkinek minden.

A POLCZ-nál ezért 100%-os garanciát vállalunk az ételeinkre.

Ha nem ízlene valamelyik POLCZ étel, egyszerűen jelezd nekünk, és mi visszatérítjük a teljes árát vagy kicseréljük egy másik ételre, ami ízlene.