Barion Pixel

MENTSD MEG A NAPOD!

Úspešne ste sa zapojili do súťaže!

Végre hazaesel a munkából, kopog a szemed az éhségtől, az biztos, hogy nem bírod ki, mire kiér egy futár kajáddal, de főzni sincs energiád...

Ilyenkor ment meg téged a POLCZ. Csak leveszed a polcról,
letekered a kupakot, bedobod a mikroba és 2 perc alatt kész

MENTSD MEG A NAPOD!

Végre hazaesel a munkából, kopog a szemed az éhségtől, az biztos, hogy nem bírod ki, mire kiér egy futár kajáddal, de főzni sincs energiád…

Ilyenkor ment meg téged a POLCZ. Csak leveszed a polcról, letekered a kupakot, bedobod a mikroba és 2 perc alatt kész

1 doboz = 1 ebéd vagy vacsora

azokra a napokra, amikor nincs kedved főzni

free from logo

Csak vedd le a dobozt a kamra polcáról, és két perc melegítés után egy ízletes és tápláló ebéd vár rád, ami mentes az allergénektől és adalékanyagoktól.

Testsieger Institut SAGTE: SEHR GUT

Megmutatjuk, milyen egyszerűen működik

Így egy ízletes étel 2 perc alatt az asztalon lesz, még egy rohanó napon is. adalékanyagok és tartósítószerek nélkül!

Vedd le a polcról a POLCZ készételt

Melegítsd meg tűzhelyen vagy mikróban

2 perc melegítés után már eheted is

ÁLLÍTSD ÖSSZE MOST 6, 12 VAGY 18 POLCZ KÉSZÉTELÜNKBŐL ÁLLÓ CSOMAGOD ÉS VÁLOGASS KEDVEDRE 18 FÉLE ÍZÜNKBŐL!
VAGY KÓSTOLD MEG AZ ÖSSZESET. 😉

✓ 6-os csomag: 3 euro kedvezmény

✓ 12-es csomag: 8 euro kedvezmény és ingyenes szállítás

✓ 18-as csomag: 15 euro kedvezmény és ingyenes szállítás

Termékeink most már Németországban is elérhetőek!

KÍNÁLATUNK

Minden termék
Meaty
Vegán

Ne várj tovább és kóstold meg adalékanyag-mentes készételeinket!

Hidd el, hálás leszel magadnak, ha előre felkészülsz a húzós napokra!

Ne várj tovább, jelentkezz és kóstold meg  adalékanyag-mentes készételeinket!

Hidd el, hálás leszel magadnak, ha előre felkészülsz a húzós napokra!

A POLCZ SZTORI

A POLCZ-ot a saját problémánk felismerése hívta életre. Nem találtunk olyan készételt a boltok polcain, amit egészségtudatos életmódot követőkként nyugodt szívvel tudtunk volna fogyasztani a sűrű hétköznapokon. Hiányoztak azok a termékek, amelyek gyorsan elkészíthetők és nincsenek tele hozzáadott cukorral és adalékanyagokkal. Végül úgy döntöttünk, hogy megalkotjuk a saját elvárásainkhoz igazodó ételeket. Ezután pedig elérhetővé tettük mindenkinek, aki hozzánk hasonlóan praktikus, finom és mentes készételt keres.

HOGYAN LEHETSÉGES, HOGY A POLCZ ÉTELEK TARTÓSÍTÓSZER NÉLKÜL, SZOBAHŐMÉRSÉKLETEN TÁROLHATÓK?

Kizárólag a biztonságos és gondos hőkezelésnek, a hermetikusan zárt csomagolásnak köszönhetően adalékmentes ételeink hűtés nélkül hónapokig elállnak a polcon. Termékeinket csak hőkezeléssel tartósítjuk.

Ez az eljárás messze több odafigyelést, ellenőrzést és költséget igényel, mint a kémiai tartósítás. Azért találkozunk olyan sok élelmiszerben tartósítószerrel, mert használatuk egyszerűbb és olcsóbb is.

KÉRDÉSED VAN? ITT TALÁLOD A VÁLASZOKAT!

Kérdések a termékekkel kapcsolatban

Egy adag étel befőttes üvegben. Jellemzően egytálételek, csak meg kell őket melegíteni. Attól különlegesek, hogy mentesek az élelmiszeriparban elterjedt adalékanyagoktól, tartósítószerektől, ízfokozóktól, hozzáadott cukroktól. Ráadásul tejtermék-, glutén- és tojásmentesek.
Ezek a receptek olyanok, mintha egy gondos háziasszony konyhájában készültek volna, akinek fontos, hogy milyen alapanyagokból készíti el a családi ebédet. Nemcsak, hogy nem adunk hozzá adalékanyagokat az ételeinkhez, hanem olyan alapanyagokat választunk, amelyek mentesek tőlük. Például a só ne tartalmazzon csomósodásgátlót, a fűszerkeverékek ne tartalmazzanak ízfokozókat stb.
Ne valami extravagáns gourmet fogásra számíts, mert ezek az ételek sokkal inkább háziasak. Egyszerűek, mintha otthon készültek volna.

Kerüljük a tartósító eljárásokat és adalékanyagokat, amelyek csak az élelmiszergyártók javát szolgálják. Például: – Az általunk kínált ételekhez ugyanazt a kókuszolajat vásároljuk, mint amit a bioboltokban. Nem használunk pálmaolajat csak azért, mert az olcsóbb – Jó példa erre a pulykagombócos lecsó. Ebben az ételben a gombócok ugyanúgy készülnek, mint otthon: valódi pulykahúsból, amit mi magunk darálunk le. Ha megnézzük a hasonló termékeket az áruházláncokban, valószínűleg a hús helyett valami olyasmit fogunk találni, hogy „mechanikusan elválasztott hús”, azaz csontokról megmaradt hús – Láthatjuk, hogy a húsételeink első összetevője általában a hús, a zöldséges ételek esetében pedig valójában a zöldség. A legtöbb hasonló termékben a víz az első. (Megjegyzés: Az ételek összetételénél az összetevőket csökkenő sorrendben kell felsorolni, hogy mennyit használtak fel belőlük. Ami elöl van, az van a legtöbb a termékben.) – A POLCZ ételek azért ízletesek, mert jó alapanyagokból dolgozunk, így nem kell ízesítőket vagy ízfokozókat használnunk. (Megjegyzés: Az ízesítők és ízfokozók azért szaporodtak el, hogy feljavítsák a nem éppen ízletes összetevőket, vagy hogy olyan összetevőket utánozva adjanak ízt, amelyek soha nem voltak a termékben.) Ezeket az elveket követve olyan ízletes ételeket készíthetünk, amelyek olyanok, mintha otthon készültek volna.

Az aktuális lejárati időket a webshopban találod meg a termékeknél, ha a “További információk” gombra kattintasz az adott termék neve alatt.

Termékeink 340 és 350g-osak (kivéve a Kennivaló Vegán Pecsenye krém, ami 330 g-os). Nyilván étvágytól függ, de általában bőven elég ez a mennyiség egy fő étkezésre. Lányok közül többen meg se tudták enni egyszerre, ugyanakkor a nagyobb étkűek ehetnek a főételek mellé plusz köretet, kenyeret.

Szerintünk, és többségében azok szerint, akik már kóstolták, ez az adag pont elég ahhoz, hogy jól lakj és elkerüld az evés utáni kajakómát.

Igen, a legtöbb ételünket neked csak meg kell melegíteni – 2 perc – és azonnal fogyasztható.

Van pár fogásunk, amihez érdemes köretet készíteni, ezeket a termék oldalakon a tálalási tippeknél jelezzük.

Még így is extra gyorsan elkészülsz egy komplett fogással, ami ráadásul két főnek is tálalható.