Barion Pixel

MENTSD MEG A NAPOD!

Úspešne ste sa zapojili do súťaže!

Végre hazaesel a munkából, kopog a szemed az éhségtől, az biztos, hogy nem bírod ki, mire kiér egy futár kajáddal, de főzni sincs energiád...

Ilyenkor ment meg téged a POLCZ. Csak leveszed a polcról,
letekered a kupakot, bedobod a mikroba és 2 perc alatt kész

MENTSD MEG A NAPOD!

Végre hazaesel a munkából, kopog a szemed az éhségtől, az biztos, hogy nem bírod ki, mire kiér egy futár kajáddal, de főzni sincs energiád…

Ilyenkor ment meg téged a POLCZ. Csak leveszed a polcról, letekered a kupakot, bedobod a mikroba és 2 perc alatt kész

1 doboz = 1 ebéd vagy vacsora

azokra a napokra, amikor nincs kedved főzni

free from logo

Csak vedd le a dobozt a kamra polcáról, és két perc melegítés után egy ízletes és tápláló ebéd vár rád, ami mentes az allergénektől és adalékanyagoktól.

Megmutatjuk, milyen egyszerűen működik

Így egy ízletes étel 2 perc alatt az asztalon lesz, még egy rohanó napon is. adalékanyagok és tartósítószerek nélkül!

Vedd le a polcról a POLCZ készételt

Melegítsd meg tűzhelyen vagy mikróban

2 perc melegítés után már eheted is

A POLCZ SZTORI

A POLCZ-ot a saját problémánk felismerése hívta életre.
Nem találtunk olyan készételt a boltok polcain, amit egészségtudatos életmódot követőkként nyugodt szívvel tudtunk volna fogyasztani a sűrű hétköznapokon. Hiányoztak azok a termékek, amelyek gyorsan elkészíthetők és nincsenek tele hozzáadott cukorral és adalékanyagokkal. Végül úgy döntöttünk, hogy megalkotjuk a saját elvárásainkhoz igazodó ételeket. Ezután pedig elérhetővé tettük mindenkinek, aki hozzánk hasonlóan praktikus, finom és mentes készételt keres.

Hogy nem romlik meg hűtés nélkül?

A módszert még Napóleon korában fedezte fel egy cukrász. Megfigyelte, hogy ha az ételt szorosan ledugaszolt üvegedénybe teszi, majd bizonyos ideig forró vízbe állítja, akkor még hónapokkal később is fogyasztható marad. A felfedezésért Napóleon az “Emberiség Jótevője” címmel és komoly vagyonnal jutalmazta. Nem csoda, hiszen a francia sereg olyan élelmezési gondokkal küzdött, hogy az éhezés és a skorbut több áldozatot szedett, mint ahánnyal az ellenség végzett.

A háziasszonyok máig ezt a módszert használják, mikor nyáron gyümölcsből befőttet vagy lekvárt készítenek. A húsos ételek már otthon nehezen kivitelezhetőek, mert az ilyen ételeknél már nem elég a forrázás, ez esetben magasabb hőfokra és gőzre van szükség, de az elv ugyanaz.

A POLCZ-os ételek is így, ezzel a több, mint 200 éves módszerrel készülnek, tartósítószerek nélkül.

@adalekmentesen