Évzáró POLCZ gondolatok

Az év végéhez közeledve szeretünk számot vetni az elmúlt 12 hónap eseményeiről, nincs ez másképp idén sem. Mik voltak a célok, sikerült-e őket elérni, voltak-e váratlan meglepetések, miben fejlődtünk és milyen fejlesztések állnak még előttünk.
Meglehetősen mozgalmas évet zártunk a POLCZ háza táján és jól esik feleleveníteni a 2023-ban átélt élményeket.


Tartsatok hát velünk és idézzük fel közösen, mik történtek a POLCZ csapattal idén!

POLCZ határon innen és túl

2023 év elején átléptük az országhatárokat és a POLCZ készételek hivatalosan is megkezdték világhódító útjukat! ✈️ Webshopunkról Szlovákiába már rendelhetők 2 perc alatt kész ételeink, de disztribútorainknak hála finomságainkat Németországba, Ausztriába és Lengyelországba is megrendelhetitek a családnak, barátoknak, ha meglepnétek őket pár óra extra szabadidővel. És persze bátran osszátok meg az örömhírt kint élő ismerőseitekkel, hogy náluk se legyen soha üres a polc(z)!

Jubilált a POLCZ webshop

5️⃣ Tavasszal ünnepeltük az adalekmentesen.hu webshop 5. születésnapját, ennek örömére debütált 3 új ízünk is! A vegán Édes-savanyú ananásszal és rizzsel, a Tárkonyos csirkeragu és a Magyaros babragu füstölt tarjával. Nagy örömmel tölt el minket, hogy ezek az ízek is belopták a szívetekbe magukat és sokatok kedvencei lettek!

Szülinapunk alkalmából felelevenítettük az elmúlt évek eseményeit egy videóban, egészen a kezdeti ötletelések pillanatától. Fantasztikus látni, hogy hála nektek, egy aprócska családi startupból mára egy saját gluténmentes üzemmel rendelkező vállalkozássá fejlődőtt a POLCZ, ahol sok-sok csapattag ügyködik minden nap azon, hogy ellássunk finomságokkal titeket!

Díjeső

Az idei évben sem maradtak el a kitüntetések a POLCZ háza táján, ami mindig nagy megtiszteltetés számunkra! ✨Tudjátok, hogy minden visszajelzésért – legyen az pozitív, vagy akár negatív- nagyon hálásak vagyunk, ami tőletek érkezik, hiszen ezek alapján tudunk fejlődni, jobbak lenni. Emellett a szakmai elismerések is meghatározók számunkra, megerősítenek minket abban, hogy jó úton járunk.

Az idei évben negyedik alkalommal nyertük el a Magyar Brands díjat Innovatív márka kategóriában, másodjára Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában és ezúttal a Kiváló Munkáltatói Márka díjat is bezsebelhettük!
Ősszel egy hatalmas meglepetés is ért minket, ugyanis a Kifli.hu Beszállítói Konferenciáján elnyertük a Termékfejlesztési díjat, amiről egy korábbi cikkünkben már meséltünk.


2023 a vaktesztek éve volt számunkra, ugyanis idén 5 készételünk is bekerült a legjobbak közé! A vakteszteket a Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület tagjai és laikus fogyasztók végzik, a tesztek során a nagyobb áruházláncokban fellelhető termékeket kóstolják meg és hasonlítják össze különböző kategóriákban.
Idén a Bolognai marharagunk közel maximum pontszámmal első helyezett lett a Húsos bolognai szószok tesztjén! Nemrég érkezett a hír, hogy Spanyol paellánk pedig a Csirkehúsos készételek tesztjén teljesített kiválóan és kapott első helyezést. Ugyanezen a teszten rögtön az első négy helyet is ,,lefoglaltuk”, ugyanis második lett Zöldséges csirkeragunk, harmadik a közönségkedvenc Zöldborsós csirkénk és osztott negyedik helyezést ért el Tárkonyos csirkeragu készételünk.

Fejlesztések

Idén ünnepeltük gluténmentes üzemünk második teljes évét, ami hatalmas öröm számunkra! Tudjátok, a saját üzem óriási lépés volt a POLCZ életében, de ezzel még nem elégedtünk meg, hiszen mindig keressük azokat a lehetőségeket, amikkel még gördülékenyebb lehet a munka. 2023 végén megérkezett üzemünkbe egy szuper röntgen gép, amivel a nagy mennyiségben érkező alapanyagokból (mint például lencséből) kiszűrhetjük az oda nem illő idegen anyagokat. Ugye, mindenkinek megvan a Hamupipőke mese? Nos, nálunk eddig sok-sok Hamupipőke keresgélte szorgosan a több száz kiló száraz alapanyagban ezeket a szemeket (és még egy válogató gép is), de mostantól már a röntgen berendezés is a segítségünkre lesz ebben!

A másik nagy fejlesztésünk egy napelem rendszer volt, amire sokat vártunk, de év végére összeállt minden és szintén beüzemelésre került!


♻️ 2023-ban extra csomagolásmentes kiszállítással is bővült a palettánk a Trans-Sped Zrt.-nek köszönhetően. Webshopunkból már felesleges térkitöltő és kartondobozok nélkül is házhoz rendelhetitek kedvenceiteket, a futár pedig átadáskor kipakol a csomagból és elviszi a ládát, így nálatok nem keletkezik extra hulladék. Ugye, milyen szuper?

A jövőbe tekint a POLCZ csapat

Az idei izgalmas év után még nagyobb lendülettel vágunk neki 2024-nek januártól, természetesen új ízeket és sok meglepetést is ígérhetünk még!
Az újdonságok sorát már idén megkezdtük, ugyanis egy kis ráncfelvarrással indítjuk majd az évet, aminek az első lépése, hogy az Adalékmentesen Kft. mostantól POLCZ FOOD Kft. néven folytatja világhódító munkáját!
Emellett a logónk és a weblapunk is megújul hamarosan, de mindent nem lövünk le előre, tartsatok velünk jövőre is!

Köszönjük, hogy ilyen sokan szeretitek a POLCZ készételeket és sok-sok finomságot főzhetünk nektek!
Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kívánunk nektek! Pihenjetek sokat, egyetek finomakat és töltsetek minél több időt a szeretteitekkel!18 féle POLCZ étel online vásárlása

Olvasd el, mit írtak rólunk!

Gyakran ismételt kérdések a POLCZ ételekről

Hol tudom beszerezni a POLCZ ételeket?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük