Kis doboznyi kényelem utazáshoz is

Mi még nem voltunk nyaralni idén… És ti?

Ha hozzánk hasonlóan ti is nyár végén vagy kora ősszel indultok pihenni, feltöltődni, adunk néhány tippet, hogyan jöhetnek jól a POLCZ készételek. De azokra is gondolunk, akik olyan szerencsések, hogy van egy hétvégi házuk.
  • Ha lakókocsival indultok körútra, a legegyszerűbb, ha bedobtok a kocsiba néhány üveggel, amit bárhol, bármikor meg tudtok melegíteni. Ehhez tökéletes akár egy mikro vagy egy főzőlap is. Így nem kell kétes minőségű útszéli büfékben étkeznetek, amikor útközben megéheztek.
  • Ha autóval vágtok neki a nagyvilágnak és apartmanban fogtok megszállni, akkor is érdemes helyet találni a csomagtartóban pár adag POLCZ finomságnak. Biztosak vagyunk benne, hogy a hosszú út után éhesen érkeztek majd meg, és nem szívesen állnátok neki főzőcskézni rögtön. Ráértek másnap, kipihenten megkeresni a legjobb kisvendéglőt vagy felfedezni a termelői piacot a környéken.
  • Ha repülővel utaztok, és szállodában szálltok meg, akkor otthonra készítsetek be néhány dobozzal az ételeink közül. Így az elutazás napján, és amikor hazaérkeztek, nem kell főzni, mégis 2 perc alatt meleg ételt tudtok enni.
  • Ha hétvégi házatok, nyaralótok van, ahova időről időre el tudtok menekülni a hétköznapok elől, akkor is jól jöhetnek ezek a készételek. Amikor megérkeztek pénteken este a munka után, pillanatok alatt kész a vacsora. Vagyis nem kell útközben kell boltba menni, és az első estét főzőcskézéssel tölteni. Ráadásul hűtés nélkül lehet őket tárolni, így a hűtőnek sem kell mennie, amíg nem vagytok ott, ami egyfelől biztonságosabb és még spóroltok is a villannyal.

Milyen fogásokat ajánlunk utazáshoz?

A fenti esetekre elsősorban a Chilis babot, a Füstölt tarjás babragut, a Zöldborsós csirkét és az Ananászos csirkét tartjuk praktikusnak, mert ezekhez nem fontos köretet készíteni. De akinek kisebb az étvágya, az önmagában a Zöldséges csirkével és a Zöldséges lencseraguval is jól lakhat. Emellett pedig azt ajánljuk, hogy akárhova utaztok, feltétlenül fedezzétek fel a helyi gasztronómiát. Belföldi utazáshoz szerintünk böngésszétek az ország 100 legjobb éttermének listáját (guglizzatok rá), amire évről évre több vidéki étterem kerül fel. Külföldön pedig figyeljétek meg, hol esznek a helyiek, mert valószínűleg akkor tudtok autentikus ízeket kóstolni. Jó utat, jó pihenést! 12 féle POLCZ étel online vásárlása Olvasd el, mit írtak rólunk! Gyakran ismételt kérdések a POLCZ ételekről Hol tudom beszerezni a POLCZ ételeket?
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük