Kvíz: Melyik POLCZ készételt válaszd?

Talán veletek is megesett már, hogy tanácstalanul álltatok a boltok polcain sorakozó POLCZ kínálat előtt azon töprengve, vajon melyik íz lenne számotokra a legmegfelelőbb. ❓ Ha Gombóc Artúr az adalékanyag-mentes készételek megszállottjaként mutatkozott volna be, biztosan kívülről fújta volna változatos ételeink neveit is. Húsos készétel, vegán készétel, babos készétel, zöldséges készétel, olasz készétel, mexikói készétel, és ez még nem minden, hiszen jelenleg is folyamatosan új csemegékkel kísérletezünk! Úgy gondoltuk, itt az ideje eligazítani benneteket 14 féle adalékanyag-mentes finomságunk között, így készítettünk is számotokra egy kvíz játékot, mellyel nem lesz többé kérdés, melyik konzervünkbe kanalazzatok bele legközelebb. Tartsatok velünk és találjátok meg kedvenceiteket!

A nagy POLCZ kvíz

Mentesen is változatosan

Reméljük, ti is élveztétek a POLCZ ízlabirintusban való kalandozást – de legalábbis sikerült időközben megéheznetek – és olyan mennyei eredmény várt a kvíz végén, melybe jószívvel belekóstolnátok!

Polcz kvíz

Amennyiben mégis inkább más ízeket próbálnátok ki, nyugodtan böngésszetek húsos és vegán menüpontjaink alatt található készételeink között. ☝️ A tápanyag leírásban megtaláljátok az ételekben felhasznált alapanyagok listáját, sőt, tálalási tippeket is olvashattok minden termék adatlapon.

Próbáljátok ki 14 féle készételünk valamelyikét és kóstoljatok bele az immáron GLUTÉNMENTES POLCZ finomságokba!

14 féle POLCZ étel online vásárlása

Olvasd el, mit írtak rólunk!

Gyakran ismételt kérdések a POLCZ ételekről

Hol tudom beszerezni a POLCZ ételeket?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük