Praktikus fürdőszoba #repolcz ötletek

A POLCZ üvegek nem csupán a konyhában lehetnek kompakt segítőitek, a lakás bármely pontján, például a fürdőszoba polcain is hasznosíthatjátok őket dekorációs kellékként vagy akár praktikus tárolóként. Ha épp nincs kedvetek ötletelni, kreatív inspirációban mindig számíthattok ránk. ✨ Legutóbb DIY szappan – és mosószertubus, valamint mutatós fűszertárolók készültek kiürült üvegeink és egy kis kézműves fantázia hozzáadásával ✂, ez alkalommal pedig a fürdőhelyiség felé vesszük az irányt, kivételesen nem relaxáció, hanem némi hasznos #repolcz időtöltés okán.

Ősz, fürdőszoba, nagytakarítás

Tudjuk, tudjuk, épphogy elkezdődött a szeptember , de jobb minél előbb túlesni az őszi nagytakarításon, melyet most színes POLCZ kellékekkel teszünk igazán szórakoztatóvá. A kádöblítés, lefolyótisztítás és felmosás között jöhetnek a kreatív #repolcz percek! Így lesz helye a frissen átmosott sminkecseteknek, a korábban szerteszét szaladó vattakorongoknak vagy tisztítópálcikáknak, és persze ne feledkezzünk el a fürdőszoba kellő illatosításáról sem. Szerencsére most is csupán a kezetek ügyébe kerülő alapanyagokat kell felhasználni, egy kis festék, ragasztás, néhány üres POLCZ üveg és már készen is vannak a szuper mutatós fürdőszobai rendszerezők. Ugye, hogy így már a nagytakarítás is jobban megy?

Aroma diffúzor POLCZ üvegből

fürdőszoba diffúzor

Az elkészítéshez szükségetek lesz:

 • 1 db POLCZ üveg
 • fúró a kupakhoz
 • akril festék fekete és kék színekben
 • madzag
 • ecset, olló
 • diffúzor pálcák (mi egy korábbi párologtatóból raktuk el)
 • diffúzor illóolaj

Így készült:

A kimosott POLCZ üveget fekete és kék akril festékkel körbefestjük két rétegben, hogy igazán jól fedjen. Mialatt alaposan megszárad, a tetőt középen egy vékonyabb fúrószárral megfúrjuk (mérjétek hozzá a pálcikákat, hogy minél kevesebb olaj párologhasson el), majd a kifúrt kupakot is lekenjük fekete akrillal. ⚫ Ha minden megszáradt, akkor jöhet az illóolaj, melyet házilag is elkészíthettek alkohol, mandulaolaj és tetszőleges illóolaj hozzáadásával. Töltsétek meg az üveget, tekerjétek rá jó szorosan a kupakot – erre mehet egy madzag díszítésnek – végül pedig az utolsó elem, a pálcikák. Kész is van a DIY fürdőszobai diffúzor, melyet bármikor újratölthettek a számotokra épp kedves illatokkal.

Sminkecset – és tisztítópálcika-tartó

fürdőszobai tartók

Az elkészítéshez szükségetek lesz:

 • 2 db POLCZ üveg
 • akril festék fehér, világos – és sötétkék színekben
 • madzag és jutaszalag
 • folyékony ragasztó
 • ragasztható filcfigurák
 • ecset, olló

Így készültek:

A kimosott POLCZ üvegeket fehér, világos – és sötétkék akril festékkel körbefestjük tartósan két rétegben, majd hagyjuk megszáradni – itt most nem lesz szükség a kupakokra. ☝️ Ha már egyáltalán nem fog a festék, az egyik üvegre lyukacsos jutaszalagot, a másikra pedig masnit kötünk a képen is látható módon. Az utolsó összetevők a ragasztható filcfigurák, melyekből számtalan félét találtunk a papírboltban, így személyre szabhatjátok akár gumikacsa, halacska vagy csillagformákkal variálva. Végül az ecsetek, vatták vagy tisztítópálcikák is a helyükre kerülnek, hogy teljes legyen a fürdőszobai összhang.15 féle POLCZ étel online vásárlása

Olvasd el, mit írtak rólunk!

Gyakran ismételt kérdések a POLCZ ételekről

Hol tudom beszerezni a POLCZ ételeket?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük